Workshop tekenen

In een dag leren tekenen? Nee, natuurlijk niet, goed tekenen is natuurlijk een kwestie van oefenen. Maar in deze workshop tekenen leer je goed kijken, de basis vaardigheden en verschillende technieken, zodat je een goede basis hebt gelegd om schitterende tekeningen te maken.

TekenlesDeze workshop tekenen is, net zoals mijn tekenlessen, gebaseerd op de technieken die Leonardo Da Vinci ook gebruikte. Tekenen is voor 80% goed kijken, maar waar en hoe kijk je. Dat leer je allemaal in deze workshop. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten bereik je binnen de kortste keren een resultaat waar je versteld van zult staan. Daarbij leer je nieuwe technieken, hoe je optimaal gebruik kunt maken van je potlood en gum. Aan het einde van de dag heb je nieuwe inzichten en technieken waar je zelf verder mee aan de slag kunt.

Materiaal meenemen hoeft niet, die krijg je bij de workshop en aan het einde van de dag neem je deze mee naar huis, om lekker verder te kunnen oefenen. Ook inbegrepen is een lekkere lunch. De workshop wordt gegeven in het atelier van Peter ten Lohuis in Apeldoorn. Er plek voor zes mensen, zodat iedereen de juiste aandacht krijgt.

De workshop wordt gegeven op de volgende data:

Zaterdag 27 jan (vol), zaterdag 17 februari, zaterdag 24 februari, zaterdag 24 maart, 21  april en 19 mei.
De workshop is van 10.00 tot 15.30 uur
Wil je liever een workshop op een andere datum? Laat dit dan weten via onderstaand contactformulier, dan gaan we ons best doen deze in te plannen.

tekenlesDe kosten zijn € 60,- p.p. Dit is inclusief lunch.

Opgeven of meer informatie, vul dan het onderstaande formulier in.
Je kunt ook contact opnemen via: info@petertenlohuis.nl of per telefoon 0631537123

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Welke datum?
zaterdag 27 januarizaterdag 17 februarizaterdag 24 februarizaterdag 24 maartzaterdag 21 aprilzaterdag 19 meiIk wil graag op een andere dag*

* svp aangeven in je bericht

Aantal personen?
1234

Je bericht